Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

امروز خبرهایی در مورد رای پرونده استراماچونی در رسانه ها منتشر شد که این خبر در واقع مربوط به آبان ماه سال گذشته بوده و تازگی ای ندارد.

اصل رای فیفا در مورد پرونده استراماچونی متعلق به آبان ماه سال گذشته است و در واقع چیزی که برای آبی ها تازگی دارد، گراندز رای است که ۱۰ روز قبل به باشگاه استقلال رسید اما در این بین موضع مدیران باشگاه عجیب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفته گذشته متن کامل پرونده استراماچونی به دست باشگاه استقلالی ها رسیده و آن ها ۲۱ روز فرصت دارند با مطالعه گراندز در صورت اعتراض پرونده را به CAS بفرستند.

در این بین مدیران استقلال فضاسازی عجیبی در مورد این پرونده در رسانه ها به وجود آورده اند و مدعی اند برای فرستادن پرونده به دادگاه عالی ورزش باید ۳۰۰ هزار فرانک سوییس هزینه کنند. اما واقعیت چیز دیگری را به ما می گوید و مراحل ارسال یک پرونده به دادگاه CAS به شرح زیر است:

۱. ابتدا باید هزار فرانک سوییس برای باطل کردن تمبر بپردازند که حکم همان ثبت شکایت را دارد و این هزار فرانک برای ثبت شکایت یا دادخواست اولیه هزینه می شود.

۲. در گام بعدیوکیل باشگاه باید لایحه یا دادخواستی برای دادگاه عالی ورزش ارسال کند.

۳. در پایان هم باشگاه باید مبلغی بین ۲۰ تا ۳۰ هزار فرانک سوییس برای قاضی های پرونده هزینه کند. این هزینه به تعداد قاضی و تعداد ساعتی که قاضی برای مطالعه پرونده وقت می گذارد، بستگی دارد. البته این هزینه برای طرفین است و با توجه به این که استرا برنده پرونده است بعید است در این زمینه هزینه ای کند و باشگاه باید سهم استرا را هم برای دادرسی بپردازد.

برای هزینه دادرسی پرونده، خبری از ۳۰۰ هزار فرانک سوییس نیست و در این بین یا مدیران استقلال این ۳۰ هزار فرانک سوییس را برای دادرسی پرونده ندارد و یا به دنبال اهداف دیگری در این پرونده هستند. چرا که خود استقلالی ها مدعی هستند اسنادی در دست دارند که اثبات می کند استرا به دنبال جدایی از استقلال پس از پایان فصل اول بوده است اما با این اسناد به دنبال توافق هستند و این در حالی است که استقلالی ها اگر این اسناد را در دست داشته باشند دست بالاتر را در دادگاه CAS دارند و احتمال پیروزی آن ها زیاد است.

البته سابقه داشته که باشگاه استقلال در پرونده بویان نایدنوف که زمان مدیریت احمد سعادتمند به جریان افتاد، پول باطل کردن تمبر و ثبت شکایت را داده اما برای مراحل بعدی هزینه دادرسی را نداده و حکم پرونده به جریان افتاده است.

باید از مدیران استقلال که امروز به صورت غیر رسمی و در مکالمه با خبرنگاران رسانه های مختلف تاکید به هزینه ۳۰۰ هزار فرانکی شکایت به دادگاه عالی ورزش دارند از این فضاسازی دنبال چه هدفی هستند؟ البته آنها دیر یا زود، کم یا زیاد باید طلب استراماچونی را بدهند اما ده برابر جلوه دادن هزینه شکایت به CAS، عجیب است.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: استراماچونی رای فیفا استقلال دادگاه عالی ورزش استراماچونی استقلال دادگاه عالی ورزش رای فیفا فیفا هزار فرانک سوییس مدیران استقلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۷۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است

سمیعی با تصمیم فوریتی هیات مدیره جایگزین خطیر شد ولی ظاهرا تغییرات زیادی در پایان این فصل در استقلال انجام خواهد شد و هیچ فردی از مدیران فعلی در راس آبی‌ها ابقا نخواهد شد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ فرشید هاشم سمیعی وکیل جوانی که توسط مصطفی آجورلو به استقلال آورده شد و چندی قبل علی خطیر را یک مدیر نخبه قلمداد کرده بود، حالا جانشین او شده و با حکم موقت در استقلال کار می‌کند. آنچه مسلم است هیات مدیره استقلال باز هم تغییر خواهد کرد و با دستور مالک جدید باشگاه، افراد جدیدی خواهند آمد که در قواره این باشگاه بزرگ باشند نه اینکه اولین تجربه مدیریت شان، هیأت مدیره استقلال باشد.

سمیعی که به نوعی معاون خطیر بود باید همراه با او از باشگاه می‌رفت، اما این کار را نکرد، همانطور که بعداز آجورلو هم سرجایش ماند تا توسط حجت کریمی کنار گذاشته شود.

سپس او توسز کانال های ناشناخته، به حمید سجادی وصل شد و در استقلال به هیات مدیر ارتقا یافت. باید پذیرفت همان‌طور که خطیر در استقلال ماندنی نشد، سمیعی هم خیلی در باشگاه استقلال ماندگار نخواهد بود. سمیعی با مصاحبه های زیاد ، چهره رسانه ای پیدا کرد و طوری حرف زد که کانال های هواداری استقلال می پسندند. او در پی محبوبیت، بارها به تیم رقیب تاخت و چهره یک مدیر علمی را نداشت و بیشتر به درد جدال‌های هواداری خورد.

کاملا مشخص است که استقلال تغییرات مدیریتی دیگری هم در راه دارد البته به خطیر هم ایراداتی وارد بود. شاید او باید هر طور شده با نکونام تعامل می‌کرد و شاید نکونام هم باید به سمت تعامل می‌رفت، اما به هر حال قابل پیش بینی بود که حداقل یکی از این دو نفر آخر فصل را نمی‌بیند. 

در کوتاه مدت نگاه‌ها به قهرمانی لیگ است، اما انتظار می‌رود مدیران هلدینگ خلیج فارس یک مدیرعامل قوی برای تیمشان انتخاب کنند کسی که با کادر فنی تعامل داشته باشد و اشتباهات مدیران قبلی استقلال را هم تکرار نکند. این فرد هر که باشد قطعاً فرشید سمیعی نیست.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • شیرازی‌ها به دادگاه عالی ورزش شکایت می‌کنند/ تیم مهمان نباید تاوان برگزار نشدن بازی را بدهد
  • شایعه عجیب در فضای مجازی پیرامون استقلال
  • تهدید رجب‌زاده: مطمئن باشید به CAS شکایت می‌کنیم
  • وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است
  • پشیمانی عجیب بایرن: شاید توخل بماند!
  • جزئیات عجیب از گمشدن یسنا کوچولو؛ او را دزدیده بودند؟
  • اعتراض پلیس زنجان به رای شعبه ۹ بازپرسی رد شد
  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم